Werken bij Titans

Wil je weten hoe leuk het er bij ons aan toe gaat en waaraan je jou mag verwachten? Lees dan snel verder wat een paar van onze interne werknemers hiervan zeggen.

“Werkvoldoening binnen een ongedwongen sfeer”

Met een tof team werk je bij TiTANS elke dag samen naar hetzelfde doel: zo veel mogelijk kandidaten matchen aan de meest geschikte positie. Je leert er omgaan met verschillende persoonlijkheden met elk hun eigen interessante kennis en ervaring. Naast de voldoening, die je haalt uit het plaatsen van een kandidaat, is er ook nog de ongedwongen en fijne sfeer die je motiveert om er elke dag voor te gaan. Door de openhartige bedrijfscultuur bij TiTANS, sta je dicht bij het management. Eigen inbreng wordt aangemoedigd wat ervoor zorgt dat jij jouw talenten verder kan ontwikkelen.

— Marie, Recruiter bij TiTANS

“Fijne teamspirit die me inzicht doet ontwikkelen”

Bij TiTANS draait alles om het team. Met een positieve vibe en vlotte babbel ben je hier op je plaats. Het ontwikkelen van inzicht in wat kandidaten drijft en motiveert bij het maken van belangrijke professionele keuzes is een sterkte die je nog elke dag verder ontwikkelt. Jouw voldoening haal je dan ook uit het organiseren van "de perfect match" tussen klant en kandidaat. Dit alles gebeurt onder het alziend oog van de supporterende collega's ;)

— Sofie, Recruiter bij TiTANS

“Elke dag een nieuwe uitdaging”

Werken bij TiTANS is elke dag een nieuw uitdagend avontuur. Het is boeiend om als klein team met grote bekende bedrijven te kunnen werken als partner. Oplossingen vinden voor elke situatie die onze klanten ons voorspiegelen en creëren van een leuke werksfeer binnen het team is wat mij drijft om TiTANS op de kaart te zetten.

— Steven, Recruitment Team Manager

“Elke dag excelleren”

Werken bij TiTANS vergt veel moed en doorzetting. Communiceren met zeer veel verschillende mensen; betrokken zijn; echt luisteren naar wat mensen zeggen; meedenken; standpunten kunnen verdedigen; opportuniteiten kunnen zien of creëren en nauwgezet opvolgen… Alles in functie van gepaste oplossingen te vinden voor de klant. Het is weinigen gegeven al deze talenten te kunnen ontwikkelen. Daarbij kan TiTANS jou helpen. Jezelf ontwikkelen, beter worden en excelleren.

— Kees, Managing Director

Join the Titans

Heb jij ook titanenbloed en wil je je strijdstrepen verdienen in een jong en dynamisch bedrijf?

solliciteer

solliciteer via linkedin

Samenwerken?

Zoekt u een partner die u helpt met het zoeken en invullen van moeilijke IT-profielen? Een partner waar u op kan rekenen en die “out of the box” denkt? Zoek dan niet verder en contacteer ons.

Kennis maken? Contacteer ons.

De titanen horen, lezen en zien jullie graag.

Join the TiTANS

Heb jij ook titanenbloed en wil je je strijdstrepen verdienen in een jong en dynamisch bedrijf?

solliciteer

Mis geen enkele vacature

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en TiTANS stuurt jou als eerste de laatste vacatures door.