Over Titans

TiTANS is actief in de werving en selectie van IT’ers waarbij een goede match tussen kandidaat – recruiter en werkgever centraal staan.

Diensten

TiTANS’ core business is werving en selectie van IT profielen. Dit zowel voor permanente rekrutering als voor detachering/consultancy. IT is veel meer dan je op eerste zicht zou denken en bevindt zich overal rondom ons . We komen ermee in aanraking in alle sectoren en bedrijfsprocessen.

Het inzicht dat we hierin hebben verworven stelt ons in staat te differentiëren tussen profielen in Interim-Management, Management Consultancy en Project Management, alsook mensen actief in HRM, Digital Marketing of de Supply Chain.

Over ons

TiTANS is opgericht in 2005 door de huidige zaakvoerder. TiTANS vaart een onafhankelijke koers en wilt een trendsetter zijn binnen de huidige markt, eerder dan een volger. We hebben de ambitie de beste te worden in ons vakgebied. Een zekere underdogmentaliteit is ons daarbij niet vreemd, gekoppeld aan een tomeloze energie van onze werknemers, om zo iedere dag een stukje dichter bij ons doel te komen.

Onze waarden: WYSIWYG, ambitieus, gepassioneerd, matuur, betrouwbaar, integer, probleemoplossend en klantgericht.

Wij zijn doorzetters met het oog op resultaten op lange termijn: er iedere dag weer voor blijven gaan om TiTANS definitief op de kaart te zetten en jezelf te ontwikkelen naar jouw beste vermogen, gesteund door een organisatie waarin jij je thuis voelt.

Missie

Een partner te zijn op het gebied van workforce management: het inzetten van de juiste medewerkers met de juiste skills op het juiste moment en dit alles op de juiste manier.

Samenwerken?

Zoekt u een partner die u helpt met het zoeken en invullen van moeilijke IT-profielen? Een partner waar u op kan rekenen en die “out of the box” denkt? Zoek dan niet verder en contacteer ons.

Kennis maken? Contacteer ons.

De titanen horen, lezen en zien jullie graag.

Join the TiTANS

Heb jij ook titanenbloed en wil je je strijdstrepen verdienen in een jong en dynamisch bedrijf?

solliciteer

Mis geen enkele vacature

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en TiTANS stuurt jou als eerste de laatste vacatures door.